Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Aranybirodalom" by S. A. Chakraborty ~ Book PDF Kindle ePub Free

Aranybirodalom

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Aranybirodalom
  • Author : S. A. Chakraborty
  • Release Date : January 17, 2020
  • Genre: Fantasy,Books,Sci-Fi & Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 4710 KB

Description

A DĂ©vĂĄbĂĄd-trilĂłgia utolsĂł kötetĂ©ben egy szĂ©lhĂĄmosnƑ Ă©s egy idealista dzsinn herceg szövetsĂ©gre lĂ©p, hogy megmentsĂ©k a mĂĄgikus kirĂĄlysĂĄgukat egy pusztĂ­tĂł polgĂĄrhĂĄborĂștĂłl.


DĂ©vĂĄbĂĄd elbukott.


A vĂĄros varĂĄzserejĂ©be kerĂŒlƑ kegyetlen ostrom utĂĄn Banu ManĂ©zse, a NĂĄhidok vezĂ©re Ă©s ĂșjjĂĄĂ©lesztett parancsnoka, DĂĄra kĂ©nytelenek helyrehozni a bomladozĂł szövetsĂ©gĂŒket, valamint kibĂ©kĂ­teni egy szĂ©tszakadt, hadakozĂł nĂ©pet. Ám a vĂ©rontĂĄs Ă©s szeretett NahrijĂĄnak elvesztĂ©se elƑhozza DĂĄra mĂșltjĂĄnak legsötĂ©tebb dĂ©monjait. Az eltiprĂĄsukhoz szembe kell nĂ©znie a szörnyƱ tĂ©nyekkel, Ă©s rĂĄbĂ­znia magĂĄt azokra, akiket egykor az ellensĂ©gĂ©nek tartott.


Nahri Ă©s Ali szintĂ©n nehĂ©z döntĂ©sekkel szembesĂŒlnek KairĂł biztonsĂĄgĂĄban, miutĂĄn az utolsĂł pillanatban elmenekĂŒltek a vĂ©rszomjas csalĂĄdjuktĂłl Ă©s DĂ©vĂĄbĂĄd gyilkos intrikĂĄitĂłl. Noha Nahri bĂ©kĂ©re lel az emberi otthona rĂ©gi szokĂĄsai Ă©s megszokott kĂ©nyelme rĂ©vĂ©n, mĂ©gis kĂ­sĂ©rti, hogy a hĂĄtrahagyott szerettei Ă©s az Ƒt megvĂĄltĂłkĂ©nt tisztelƑ nĂ©pe ki van tĂ©ve egy Ășj zsarnok elnyomĂĄsĂĄnak. Alit ugyancsak nem hagyja nyugodni a mĂșlt, Ă­gy eltökĂ©li, hogy visszatĂ©r megmenteni a vĂĄrosĂĄt Ă©s a megmaradt csalĂĄdjĂĄt. Miközben az anyja kirĂĄlysĂĄgĂĄban szövetsĂ©geseket keres, felfedezi, hogy sokkal mĂ©lyebben gyökerezik a mĂĄridokhoz fƱzƑdƑ kapcsolata, ami nemcsak a Nahrival valĂł viszonyĂĄt, de a hitĂ©t is alapjaiban ingatja meg.


A bĂ©ke terjedĂ©sĂ©vel sorra tƱnnek fel a rejtĂ©lyes Ƒsi szereplƑk, Nahri, Ali Ă©s DĂĄra pedig rĂĄjönnek, hogy a vilĂĄguk helyreĂĄllĂ­tĂĄsĂĄhoz talĂĄn muszĂĄj összecsapniuk a nĂ©hai szeretteikkel... Ă©s kiĂĄllniuk azok mellett, akiket egykor eltiportak.


Ebook Download "Aranybirodalom" PDF ePub Kindle